Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim/Pardubice – Na silnici první třídy číslo 37 se od ranních hodin tvořily pro mnohé řidiče z neznámých důvodů oběma směry dlouhé kolony. Až...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim - Politici rádi slibují, že budou dbát na zajištění zdravotní péče ve městě a voliči na to rádi slyší. Funguje to. Čekat šest hodin u lékaře...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje zajišťuje nepřetržitý příjem volání na tísňovou linku. V případě problémů ve středisku v...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim – Majitelé pozemků, které těsně sousedí s budoucí stanicí rychlé záchranné služby U Stadionu, mají teď unikátní možnost se ke stavbě vyjádřit...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Chrudim – Ani o Vánocích nemají strážníci městské policie nárok na službu plnou klidu, míru a lidské sounáležitosti. Řidiči parkují, kde se jim zlíbí...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Prachovice - Ve středu před 11. hodinou vyrážely k nahlášené havárii osobního auta dvě jednotky hasičů. Ke karambolu došlo poblíž místní pošty....Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Hrbokov/Vápenný Podol - Hasiči vyráželi k havárii dodávky, která poblíž Vápenného Podola ve směru na Hrbokov narazila do stromu. Na místo...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Chrudim/Kočí - Hasiči zasahovali v pondělí před 17. hodinou u dopravní nehody, k níž došlo na silnici za Chrudimí směrem na obec Kočí. Mezi...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Slatiňany - K těžké dopravní nehodě vyjížděli v úterý v 6.22 hodin profesionální hasiči z Chrudimi a také místní dobrovolní...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Úhřetice/Přibylov - Dopravní policisté zjišťovali okolnosti minimálně dvou vážnějších dopravních nehod, ke kterým došlo na Chrudimsku.Celý článek »