Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Jak již Chrudimské noviny ve zkratce informovaly, při zasedání městského zastupitelstva došlo i na oblíbené téma místních komunistů. Tím...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Chrudim - Dohadování o stav střechy kostela Nanebevzetí Panny Marie, které na posledním zasedání městského zastupitelstva předvedli zastupitelé Tomáš...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Farnost, která má velkou radost z toho, že nominace se proměnila v cenu Patrimonium pro futuro, oznámila, že na některou z blízkých nedělí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Národní památkový ústav oceňuje už od roku 2014 v oblasti památkové péče ty, kdo se úspěšně přičinili o obnovu uměleckých děl. Právě včera...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim - V rámci „Pardubického hudebního jara na podzim“ se uskuteční v pondělí 25. října v 19 hodin v kostele Nanebevzetí Panny...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – Minulý rok nebyl jednoduchý pro nikoho. Místní katolíky nevyjímaje. Farnost se nemohla normálně scházet nejen na mše svaté, ale bez...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Místní pobočka organizace, která, kdo ví proč, třicet let po Sametové revoluci stále ještě existuje, si nemůže stěžovat na upadající zájem...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Hlavní a největší místní chrám je kostel Nanebevzetí Panny Marie (NPM). Čtyřicet let komunistické devastace se zle podepsalo na jeho stavu...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Drzost místních komunistů nejspíše nezná mezí. Po obhajobě hrůzovlády Josifa Stalina, kterou se nerozpakoval na posledním jednání městského...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Dohlížet a aktivně zasahovat do pořizování změn v územním plánu, plánu městské památkové zóny a regulačním plánu na Pumberkách, nemůže jen...Celý článek »