Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 3 týdny
Pardubice – V areálu z roku 1922 se začne konečně po devítiletém jednání stavět. Původně mohla být lokalita využita i jako továrna Foxconnu, která...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Pardubice - V sále rady Pardubického kraje se ve čtvrtek 30. srpna odpoledne uskutečnilo jednání zástupců Pardubického kraje a města...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Pardubice - Pardubičtí zastupitelé na svém včerejším jednání rozhodli o schválení smluvní dokumentace, která dává areálu brownfieldu Tesla Kyjevská...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Pardubice - Záměr opravy mostu v ulici Kyjevská (estakády u nemocnice) a především záměr napojit Kyjevskou ulici na „rychlodráhu“, tedy na ulici kpt...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Pardubice - V sále Jana Kašpara v sídle Krajského úřadu Pardubického kraje se v úterý uskutečnilo tradiční společné jednání Rady...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Pardubice - Rada města schválila prodej areálu bývalé Tesly v Kyjevské ulici prostřednictvím poradenské firmy. Dodavatel, který vzejde z výběrového...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Pardubice - O dvouapůlhektarový areál bývalé Tesly mezi železničním koridorem a krajskou nemocnicí se začal zajímat po letech nezájmu první investor...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Pardubice - O osudu Tesly v Kyjevské ulici není zatím rozhodnuto. Konečné slovo o budoucnosti areálu budou mít zastupitelé města. V současné době...Celý článek »