Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 44 týdny
Chrudim - V tomto týdnu došlo k předčasnému předání opravené ulice Přemysla Otakara do užívání. Přestože se radnice dušuje, že zde ještě...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Když se na pondělním jednání zastupitelstva probíraly body týkající se na jedné straně směny nemovitostí v Sobětuchách za pozemky v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – V pondělí přišli lidé po roce uctít památku židovských obyvatel města, jejichž život za druhé světové války poznamenala nepochopitelná...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Chrudim – Sucho a enormní vedro těší asi jen milovníky vodních radovánek. Ve městě však toto extrémní počasí často lidem život spíše znepříjemňuje....Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Po skončené rekonstrukci „Bronxu“ pod nádražím mnozí jen nevěřícně hleděli. V ulici Čs. armády zmizelo několik parkovacích míst, objevily...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 hodin
Chrudim – Boj se světelným smogem nikdy nekončí. Své by o oslňujících reflektorech mohli vykládat obyvatelé lokality u nádraží. Nepříjemné záření se...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 týdny
Chrudim – Není snad týdne, kdy by některá z místních tiskovin nepřinesla informace o bezohledných řidičích, kteří parkují tam, kde nemají. Druhou...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Není to nikdy příliš veselé, když se noviny musí obracet na soud, aby zjednal průchod práva v místech, kde nám ta naše mladá a bující demokracie...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – O autobusovém nádraží Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Radnice by celý prostor ráda opravila, ale prozatím veškeré tyto snahy...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Česká republika je státem demokratickým. Co znamená „demokratickým“? Je to takový stát, v němž se všichni jeho občané podílejí na vládě v něm. Ať už...Celý článek »