Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Hlavní a největší místní chrám je kostel Nanebevzetí Panny Marie (NPM). Čtyřicet let komunistické devastace se zle podepsalo na jeho stavu...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Chrudim - Jak již Chrudimské noviny ve zkratce informovaly, při zasedání městského zastupitelstva došlo i na oblíbené téma místních komunistů. Tím...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Chrudim - Ptáci nepřestávají být jedním z hlavních témat neuvolněného místostarosty Romana Málka (Koalice pro Chrudim). Z radničních kuloárů proto...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Chrudim - Úředníci a vrcholní politici místní samosprávy nebojují ve městě pouze s havrany, kterým pravidelně nechávají shazovat hnízda....Celý článek »
vydáno před 10 let 49 týdnů
Chrudim - Opravy střechy arciděkanského kostela Nanebevzetí Panny Marie budou pokračovat. Městští radní totiž doporučili svým kolegům v ...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim - Městské zastupitelstvo schválilo poskytnutí půlmiliónové dotace na pokračující opravy střechy kostela Nanebevzetí Panny Marie. Podle...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 3 dny
Chrudim – Zatímco v zaostalých regionech se holubi trápí odchytem a končí v plynových boxech, například v Německu je povinností obce se o holuby...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 3 dny
Chrudim – V Chrudimi se zřejmě vracíme zpět do středověku. Není to nová muzejní expozice pod širým nebem, ale realita na chodníku před Regionálním...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 4 dny
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 16 hodin
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »