Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 37 týdnů
Pod nejnovější příspěvek Josefa Kálese mladšího pod názvem "Zákaz kouření v restauracích? Konec klidného spaní" bych se z fleku podepsal také....Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Chrudim - Starosta města Petr Řezníček (SNK-ED) přijal hned druhý den ráno po skončení veřejného zasedání městského zastupitelstva jednoho z...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 1 den
Chrudim – Chrudimský stavební úřad vydal rozhodnutí o umístění stavby přírodně blízkých protipovodňových opatření v lokalitě Stromovka. Zajímavě se...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 4 dny
Chrudim – Peníze na rozšíření protipovodňového varovného systému by chtělo město Chrudim čerpat z Operačního programu Životního prostředí. Jednou z...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 39 sek
Chrudimsko – První jarní povodně už se hlásí. Od páteční 18. hodiny až do nedělního poledne vyhlásil Český hydrometeorologický ústav povodňovou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Radní schválili další dotaci, tentokrát ve druhé etapě projektu s názvem Rozšíření protipovodňového varovného a informačního systému...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Někteří už se možná raději odstěhovali, zbývající otrlí obyvatelé sídliště Na Šancích se snad konečně dočkají vyřešení protipovodňových...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Povodně sice obyvatele sídliště Na Šancích již pár let neobtěžovaly, přesto se velká voda může kdykoliv vrátit. Účinná ochrana zdraví a...Celý článek »
vydáno před 7 let 30 týdnů
Chrudim - Do diskuse o parkování v lokalitě Na Šancích, respektive Na Větrníku, se teď zapojil i člen komise rozvoje a výstavby rady města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - Neutěšená situace obyvatel sídliště Na Šancích, které ohrožuje voda způsobující lokální záplavy, se opět dostane do jednání městského...Celý článek »