Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 26 týdnů 2 dny
Slatiňany/Škrovád – Nepropásněte možná poslední příležitost vytvořit si pod dohledem zkušených lektorů své vlastní sochařské dílo v malebném...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Slatiňany/Škrovád – Škrovádské skály jsou dodnes tichým svědkem zajímavé historie. Při bližším zkoumání si můžeme představit, jak se zde kdysi těžil...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Vchodem od řeky Chrudimky se dostanete do Výstavní síně divadla Karla Pippicha, kde ještě do 8. března trvá výstava obrazů Jaroslava...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Ve středu 12. února v 17 hodin začíná vernisáž výstavy obrazů Jaroslava Korečka. Po několika letech se opět autor setká se svými...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Leden končí a co nevidět dostaneme šanci zažít únor v podobě, která se opakuje jen jednou za několik let. Letos zkrátka ti, kdo se narodili...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Na začátku nového roku zůstává vše při starém. Zima zatím své drápky rozhodně nezaťala, což ocení jistě každý, kdo musí obsluhovat domácí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – První víkend roku 2020 je před námi, někomu z nás končí dovolená, dětem pomalu prázdniny. Přiblížila se tradiční tříkrálová sbírka,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Kameničky - U příležitosti 100. výročí narození malíře Jaroslava Sodomky se koná ve Výstavní síni Obecního úřadu výstava olejomaleb tohoto autora....Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim - Do konce týdne máte ještě možnost zhlédnout výstavu obrazů Jaroslava Korečka, která je tentokrát v malé výstavní síni Vodních zdrojů...Celý článek »
vydáno před 5 let 40 týdnů
Bohdaneč - Do konce měsíce července ještě potrvá výstava obrazů Jaroslava Korečka v Galerii na kolonádě, která prezentuje převážně umělecká díla...Celý článek »