Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 dny 8 hodin
Chrudim – Před zpevněnými cestami, pod kterými by se mohl skrýt recyklát ze stavební suti, dají zřejmě přednost měkkým cestám a plán starosty...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 3 dny
Chrudim/Topol – Nejnovější návrh komise životního prostředí se bude realizovat napřesrok, ale starosta František Pilný (ANO 2011) už teď ví, jak by...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Město Chrudim je od roku 2018 realizátorem víceletého projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání II v ORP Chrudim, který probíhá s ...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Ve vícero městech se dlouhodobě „usiluje“ o to, aby se stala takovou „malou Kodaní“ plnou kol. Děti jinak navštěvující základní umělecké...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Milionová investice do revitalizace Chrudimky v parku Střelnice nic neříká tomu, kdo do ní již několik let pouští odpad. Jenže dříve nechutnou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – Cyklisté a cyklistika obecně nemají v kopcovité Chrudimi příliš na růžích ustláno. Nedaleké Pardubice, které leží v „placaté“ polabské...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim – Město by se rádo, přes svůj nesporný handicap, jímž je členitý povrch, zařadilo mezi cyklistické velmoci. Alespoň v tomto duchu často...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – „V jakém stavu je výstavba cyklostezky na Podhůru,“ zeptal se pozorný čtenář v diskusi pod jedním z článků Chrudimských novin. Redakce...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Chrudim - Mají cyklisté ve městě „na růžích ustláno“, nebo se naopak musí neustále strachovat o život? Radnice několik posledních let neustále...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 dny
Chrudim - Dříve prádelna a moštárna, později sídlo ochránců přírody a první psí útulek ve městě. Budova ležící nedaleko Parku Střelnice a azylového...Celý článek »