Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 23 týdny
Pardubice - Ředitelství silnic a dálnic ve čtvrtek 2. listopadu zprovoznilo silnici I/37 Pardubice – Trojice. Za Pardubický kraj se slavnostního...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice - Od středy 25. listopadu startuje v rámci II. etapy výstavby nadjezdu na komunikaci I/37 Pardubice - Trojice další pyrotechnický průzkum....Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Pardubice - V příštím týdnu začne u Parama, v místech kde začala dostavba nadjezdu a mimoúrovňové křižovatky, plošný pyrotechnický průzkum. Napoví,...Celý článek »
vydáno před 9 let 14 týdnů
Pardubice - Ještě v lednu odstartují práce na úpravách problémové křižovatky u Parama, které se všeobecné přezdívá "špunt" kvůli její špatné...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Že se nevyplácí, zvláště v zimě, jezdit na kole bez přilby a k tomu i na opotřebovaných pláštích, se přesvědčil muž, který...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminálka pátrá po pedofilním násilníkovi, který v pátek kolem půl čtvrté odpoledne v ulici U Trojice napadl nezletilou...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Pardubice - Mezi zaměstnanci chemičky Paramo se šíří panika kvůli nepodloženým zprávám, že se ji chystá její vlastník, kterým je polská firma...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 6 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubice – Uzavírka potrvá celé letní prázdniny. Podjezd z ulice 17. listopadu na ulici Jana Palacha bude úplně uzavřen do 6. července a po té...Celý článek »