Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – Některé stavební práce v režii města se neúměrně vlečou a ukazují na skutečné schopnosti politiků v rolích vyjednavačů. Místostarosta...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Radnice sice často a ráda operuje údajnými úspěchy při prodeji pozemků v místních průmyslových zónách, realita však zas až tak „růžová“...Celý článek »
vydáno před 6 let 25 týdnů
Chrudim – Problémy s kruhovými objezdy ve městě zdaleka nemají jen řidiči osobních aut, ale samozřejmě též šoféři nákladních vozů. Co se děje...Celý článek »
vydáno před 6 let 47 týdnů
Chrudim – Městští radní vzali na svém posledním zasedání na vědomí i žádost místní pobočky firmy Siag. Ta chce od města odkoupit zhruba čtyři a půl...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Chrudim - Profesionální hasiči si v těchto dnech v rámci taktického cvičení v jedné ze zdejších firem procvičovali zdvihání rozměrných a...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Chrudim - Při dnešní noční přepravě obřích tubusů větrných elektráren z výrobního podniku Siag v průmyslové zóně Západ byl zřejmě omylem první...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Chrudim - Firma Siag, která sídlí ve velké průmyslové zóně Západ a která se mimo jiné zabývá výrobou obřích větrníků na výrobu elektřiny, jež...Celý článek »
vydáno před 11 let 29 týdnů
Chrudim - Mnohatunové kolosy projíždějící Chrudimí zaznamenal asi každý. Málokdo ale už tuší, co vlastně náklaďáky převážejí. Jde o komponenty k...Celý článek »
vydáno před 12 let 15 týdnů
Chrudim - Firma Siag, vyrábějící v areálu bývalé Transporty tubusy větrných elektráren, zhotovila nyní pro město za 40 tisíc korun netradiční kovový...Celý článek »