Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Vozy Technických služeb už nebudou jezdit na zpátečních cestách po katastru města jen tak na prázdno. Horkou novinkou je totiž pomoc se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – I bez „Re-use centra“ si Chrudimáci dokázali poradit. Vstřícní zaměstnanci sběrného dvora rádi přihmouřili oko, když někdo zatoužil po...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Chrudim – Sběrný dvůr byl v místech, kde dnes leží, považován za provizorní. Velmi brzy proto začalo být jasné, že nelze dál bez důkladného rozšíření...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim – Sběrný dvůr se rozroste a projde modernizací. V souvislosti s těmito pracemi však dojde také k částečnému omezení provozu a o prázdninách...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 týdnů
Chrudim - Přípravy rekonstrukce sběrného dvora pomalu míří do finále. Stavební odbor MěÚ Chrudim teď vydal i náležité povolení a zbývá tak už jen...Celý článek »
vydáno před 12 let 14 týdnů
Chrudim - Majitele garáží v Cihelně začíná znepokojovat hromadění odpadu v této nevzhledné lokalitě, který je všude kolem volně vrstven...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Jak pokračuje rekonstrukce schodišťových stupňů na nábřeží Karla Čapka, kvůli které není možné přecházet přes frekventovanou lávku?...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 3 dny
Chrudim – V jižní části městského okruhu u OC Tesco byly právě dnes za účasti starosty Františka Pilného (ANO 2011) a vedoucího oddělení komunikace...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 23 hodiny
Chrudim – Od dubna se změní otevírací doba chrudimského sběrného dvora s Re-use centrem a také se rozšíří jeho nabídka. Dosud totiž nebylo možné...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 19 hodin
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »