Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 13 hodin
Chrudim – Když se na jedné z chrudimských fasád nedávno opravovaného bytového domu vedle Hotelu Bohemia objevila nová barva, vyvolalo to u některých...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Policie dnes oznámila, že pachatel (20), který pronásledoval muže (38) ve tři odpoledne po rušné Palackého třídě s připraveným nožem v ruce...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Lze odklonit tranzitní dopravu z města dříve než za deset let? Někteří občané postřehli, že i přes určitý pokles tranzitní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Ve čtvrtek odpoledne pátrali strážníci společně s policisty po nezletilé dívce v okolí obchodního centra u rušné křižovatky poblíž...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Co uvidí turista, když přijede do Chrudimi? U rušné křižovatky na rohu Škroupovy ulice a Palackého třídy se po třech měsících od strojového...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – Noční výjezdy k hlasitému rušení nočního klidu na Palackého třídě nebývaly dříve ničím neobvyklým. Když se však hlasitá hudba začala...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudim – Stavba obchvatu utěšeně pokračuje, dopravní situace ve městě však příliš radostná není. Nejen vzhledem k uzavřenému kruhovému objezdu Na...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim – Semafory řídící dopravu jsou tématem, o němž dokáží jak chodci, tak řidiči neustále debatovat. Jednou intervaly nevyhovují jedněm, jindy...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim – Prodat některé části městského majetku, pro nějž už radnice nemá žádné využití, začíná být v určitých případech prakticky nemožné....Celý článek »