Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 19 týdnů 2 dny
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Chrudim – Na valné hromadě společností Technické služby a Sociální podnik města Chrudim se mimo jiné řešila otázka převodu chrudimských hřbitovů do...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 2 dny
Pátého května vypuklo v Praze povstání proti německým okupantům. Pražský rozhlas volal o pomoc povstalcům. Venkov měl minimum informací. Sice zde...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Poslední utkání letošní sezóny nebylo pouze o hokeji, mělo také charitativní účel. Hokejový klub HC Chrudim věnoval 100 % výtěžku ze...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Oslovili jsme starostu Františka Pilného (ANO 2011) s žádostí o aktuální informace, jak se město plánuje postarat o ukrajinské uprchlíky...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Pardubický kraj – V souvislosti s aktuálním vývojem dění na Ukrajině po ruské vojenské operaci z dnešního rána, kdy vojska vstoupila na východní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Za současný stav nejen hřbitovů si mohou občané sami? Město opravuje, co mu kdo navrhne. Kdo z turistů zavítá na chrudimské...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Když vjíždíte na most ve Slatiňanech a míříte směrem na Chrudim, míjíte vlevo poslední dům před mostem. Bydlelo zde několik generací řezbářů Jiroušů...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim – Město se vzorně stará o hroby a hřbitovy vůbec. Pozorně opravuje místa posledního odpočinku významných osobností. Na hřbitově u svatého...Celý článek »
vydáno před 7 let 35 týdnů
Chrudim - Hřbitov u svatého Václava není jen jedním z nejméně opečovávaných míst posledního odpočinku ve městě, ale také nekropolí, která se pyšní...Celý článek »