Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim – Podle vrchního strážníka Lukáše Dvořáka se situace týkající se zejména bezdomovců žebrajících u supermarketu v Poděbradově ulici...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 22 hodiny
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 3 dny
Chrudim – Na den oslav osvobození Chrudimi přišlo uctít památku obětí druhé světové války do urnového háje k pomníku Přísaha několik desítek lidí....Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Dne 29.1. v 7.35 hodin bylo na městskou policii oznámeno, že v Koželužské ulici došlo k napadení psa dvěma volně pobíhajícími psy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Všiml si toho asi každý, kdo popojíždí městem v autě. U silnice se na nejrůznějších místech objevily nabídky umístit bilboard, a to přímo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Nepoužívaná auta lze zlikvidovat nejrůznějším způsobem. Existují dokonce firmy, které vozy vykupují a následně z nich použijí náhradní díly...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – Město nově zřídilo vlastní registr psů. Systém pod názvem ČIPES přinese výhody, jako je rychlejší návrat psa k majiteli, nižší zátěž...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – Postupné rozvolňování přísných pravidel, která zavedla vláda České republiky, neznamená zdaleka jen příjemné novinky. Jednou z těch, která...Celý článek »