Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 14 týdnů 4 dny
Chrudim – Město Chrudim vlastními silami letos provádí na úřadě dlouho odkládaný personální audit, který měl odhalit nedostatky v pracovních...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 6 hodin
Pardubický kraj – Ve čtyřech z pěti krajských nemocnic dojde od prosince k omezení provozu. Po včerejší dozorčí radě Nemocnice Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 3 dny
ČR/Pardubický kraj – Zefektivnění státní správy pokračuje rušením finančních úřadů. V celé republice se to dotkne 77 z 201 územních...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Město vypisuje nové výběrové řízení na ředitele a jednatele Městkých lesů Chrudim. Se současným ředitelem se ale dle vyjádření starosty...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Chrudim – Parkování před finančním úřadem v městském parku je dlouhodobě katastrofální. Obdobně špatně hledají řidiči místo ke stání i ve dvoře...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Mimořádná opatření, která souvisí se snahou vlády České republiky předcházet nákaze coronavirem, dopadla i na jinak obávaný „berňák“....Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Blíží se doba, kdy každý slušný a zákona dbalý člověk podá své daňové přiznání. Pohříchu, velká část poplatníků „státního výpalného“...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Východočeské Athény se dají stejně dobře označit za město, v němž na každém druhém kroku lze narazit na obchod s oblečením, stejně dobře...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Se začátkem nového roku nastává čas, v němž většina Chrudimáků podává svá daňová přiznání. Vydat se na tuto neradostnou cestu autem, není...Celý článek »
vydáno před 6 let 47 týdnů
Chrudim – Najít parkovací místo kdekoliv na parkovištích v úřední den, je v podstatě zbytečná snaha. Všechna bývají bez výjimky obsazená. Nejinak...Celý článek »