Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Je to pět let. Skoro na den přesně. V roce 2016 totiž Chrudimské noviny přinesly zprávu o těžko pochopitelném „zmlazovacím“ řezu, jehož...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 6 dnů
Chrudim – Parkovací domy, které zabírají méně místa a ušetří vzrostlou zeleň před pokácením, prý budou následovat, ale kdy přesně, to nikdo neví....Celý článek »
vydáno před 33 týdny 3 dny
Chrudim – Časy se bohužel mění a s klimatickou změnou je potřeba péči o zeleň ve městech přizpůsobit. Některé stromy ale usychají i vinou špatně...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 den
Do letošního jara ubylo milion ovocných stromů. V našem okolí zanikla třešňovka v Lukavici, Bítovanech, U Třech bubnů a ještě pár dalších. Kdysi...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Město vysázelo 80 stromů a pouze 13 jich muselo pokácet, to zní jako skvělá zpráva. Z posledních jednání komise pro životní prostředí i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Rada města Chrudim včera schválila další placené parkování ve variantě B, tedy v plném rozsahu vzala v úvahu doporučení dopravní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Z návrhů, jak oživit centrum města, které se objevily v diskusi pod článkem Chrudimských novin, městský zastupitel Daniel Lebduška (Piráti...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Stavební práce u OC Tesco pokračují. Oblíbená restaurace tu sice podle posledních zpráv nebude, celá řada jiných obchodů však ano. Poměrně...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim – Každý rok se tato situace opakuje. Specializované firmy, nebo sami zaměstnanci zdejších technických služeb se začátkem jara pouští do „...Celý článek »
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim – V neděli oslaví svůj svátek všichni Martinové. Jejich svatý patron letos v našich krajích rozhodně na bílém koni nepřijede. To však...Celý článek »