Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 46 týdnů
Chrudim - Dalšího nemravu, který podle všeho nepochopil, jak se chovat k vyženěné dceři, dopadli místní kriminalisté. Muž z Chrudimska se mohl...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim/Seč - Nejapný žert, nebo prapodivná zkouška integrovaného záchranného systému některým z občanů? Podobné otázky si kladli policisté v neděli...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim/Slatiňany - Nechávat bez dozoru otevřenou kancelář se nevyplácí. A dvakrát ne, když má člověk v trezoru schovanou ne zrovna malou finanční...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Alkohol za volant nepatří. To ví každý, kdo řidičský průkaz má a spoléhá na to i každý, kdo ho nevlastní. Chrudimští dopravní policisté...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Další smažku vyhmátli republikoví policisté. V průběhu banální dopravní kontroly v neděli 13. března se dopravákům zdálo cosi podivného na...Celý článek »
vydáno před 8 let 4 týdny
Chrudim - V souvislosti s nedávnou dopravní nehodou Evy Kolářové, která, podobně, jako její otec Zdeněk, otočila svůj vůz na střechu před místní...Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Chrudim - Zatím nezjištěný zloděj se vloupal násilím do jedné z místních garáží a takřka ji "vybílil". Vyplývá to z informace tiskového mluvčí...Celý článek »
vydáno před 11 let 16 týdnů
Pardubice - Další skrývání se a vyhýbat se tak nástupu do výkonu trestu překazila 35letému Juliovi Kanči zásahovka královéhradeckého krajského...Celý článek »
vydáno před 12 let 2 týdny
Pardubice - Čtyřicetiletého muže z Pardubic obvinila pardubická kriminálka z přečinu nebezpečné vyhrožování, kterého se měl dopouštět ...Celý článek »
vydáno před 12 let 7 týdnů
Chrudim - Ve středu krátce po poledni oznámila místní 30letá žena republikové policii, že se obává o život svého bývalého manžela. Poslal jí totiž...Celý článek »