Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 35 týdnů 1 den
Chrudim – Zatímco jiní si ještě užívají letních prázdnin bez myšlenky na učení, žák chrudimského gymnázia Štěpán Varhaník odletěl minulý týden...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Město vypisuje nové výběrové řízení na ředitele a jednatele Městkých lesů Chrudim. Se současným ředitelem se ale dle vyjádření starosty...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Městským lesům se nedaří. Tato informace není žádným velkým tajemstvím. Po tučných letech, kdy pravidelně vykazovaly zisk ve stovkách tisíc...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – Městské lesy jsou v katastrofálním stavu. Destrukce lesních porostů, kterou má na svědomí jak kůrovec, tak dlouhotrvající sucho, bude mít...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim – Kontrolní výbor rady je jedním z nástrojů, jímž lze dohlížet třeba na hospodaření v městských firmách a institucích. Výboru „velí“ obvykle...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim - Společnost Městské lesy Chrudim s. r. o. předložila na konci dubna radě města, která vykonává působnost valné hromady, výsledky svého...Celý článek »
vydáno před 6 let 22 týdny
Chrudim – Před pěti lety bylo jasno. V co nejkratším termínu vybrat vhodný projekt a následně začít stavět důstojné návštěvnické centrum spojené s...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Chrudim - Chrudimsko se stalo prvním místem, které v novém roce v rámci svých poslaneckých dní navštívil europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL)....Celý článek »
vydáno před 7 let 26 týdnů
Pardubice – Dvanáct mladých lidí, dvanáct talentů, dvanáct životních příběhů přiblíží letošní ocenění Mladý talent 2016 předávané každoročně...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Pardubice - Zastupitelstvo Pardubického kraje schválilo také poskytnutí dotací na pořádání kulturních akcí, péči o sbírky muzeí a opravy...Celý článek »