Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim - Obyvatelé Slezské ulice se po více než půl roce konečně dočkali. Oprava silnice v jejich ulici, kterou město prý neustále odkládalo a...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Po skandálu s projektovou dokumentací k rekonstrukci ulice Čs. armády, který měli na svědomí nepozorní městští úředníci, se vedení města...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 3 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 20 hodin
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Ulice Dr. Milady Horákové projde v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR rozsáhlou rekonstrukcí od kruhového objezdu u nemocnice, přes most...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Rekonstrukce ulice České, úsek Družstevní až Topolská, dospěla po mnoha měsících do zdárného konce. Zítra se tu plně obnoví provoz. Na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Kvůli dobudování obchvatu je uzavřena od minulého pondělí kvůli dopředu ohlašované rekonstrukci, silnice z Chrudimi na Medlešice. To ale...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Čas od času se musí buď strážníci, nebo sama republiková policie potýkat i s případy podstatně smutnějšími, než jsou uhynulé kočky a kuny v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Pardubice - Jedním z důležitých krajských projektů v oblasti silniční infrastruktury je modernizace silnice z Třemošnice do Trhové...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – Zatímco některými zásahy se hasiči, policisté a strážníci městské policie pochlubí rádi, informace o dalších se snaží potlačovat jak na...Celý článek »