Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 4 dny
Pardubický kraj – Na 56 lékařů z Pardubické nemocnice se semklo a podali hromadnou výpověď. Jak prezentuje možné důvody tiskové oddělení nemocnice a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) a primátor Jan Nadrchal (ANO 2011) jednali o společných rozvojových projektech kraje a města a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Pardubice – Hrubá stavba nového pavilonu centrálního urgentního příjmu (CUP) v areálu pardubické nemocnice už je skoro postavená. Prvni etapa by měla...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
I když tam vůbec neměl být, vypadá to, že v pardubické nemocnici řádila bouře Klaus. Už při vstupu si nebylo možné nevšimnout netradiční podívané. V...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Pardubice - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) požádal vedení Nemocnice Pardubického kraje a.s. o okamžité zastavení výběrového...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Pardubice - Rada Pardubického kraje na svém pondělním zasedání schválila zahájení zadávacího řízení na výběr dodavatele, který zajistí demolici...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Pardubice – Centrální urgentní příjmy v Pardubické a Orlickoústecké nemocnici byly tématem jednání radních Pardubického kraje. Ti se z...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Pardubice – V sále Rady Pardubického kraje se v pondělí za přítomnosti zástupců krajské rady a členů představenstva Nemocnice Pardubického...Celý článek »
vydáno před 7 let 43 týdny
Pardubice – K podzimu na krajském úřadě neodmyslitelně patří sestavování rozpočtu na následující rok. Pardubický kraj chce pokračovat v...Celý článek »
vydáno před 7 let 50 týdnů
Pardubice - V krátké budoucnosti nastane další posun v péči o onkologicky nemocné v Nemocnici Pardubického kraje. Přístrojová komise...Celý článek »