Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 8 týdnů
Chrudim - Den otevřených dveří v budově Senior rezidence Chrudim Na Kopečku přilákal zástupy zvědavců. Nejednalo se však překvapivě pouze o seniory,...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Senior rezidence sídlící Na Kopečku stačila už přijmout první klienty a nyní se personál připravuje na Den otevřených dveří. Veřejnost tak...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Senior rezidence Chrudim, která sídlí v bývalé léčebně dlouhodobě nemocných Na Kopečku, přijala první klienty. Jak už před měsícem avizoval...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Chrudim - Do finále v současnosti míří generální rekonstrukce budovy bývalého zemědělského výzkumného ústavu Na Kopečku, kde v poslední době sídlila...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Chrudim - Slavnostní položení základního kamene v areálu bývalé léčebny dlouhodobě nemocných Na Kopečku je naplánováno na 2. října v 15 hodin....Celý článek »
vydáno před 22 týdny 1 den
Chrudim – Odhadem do tří let by se prý mohla v Chrudimi začít konečně stavět alespoň přístupová komunikace pro dlouho zamýšlenou výstavbu nových...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na místě nynější rezidence v Poděbradově ulici stál kdysi dům, ve kterém žil s rodinou chrudimský buditel Karel Pippich. Slavnostní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Stavební odbor Městského úřadu v Chrudimi v květnu roku 2021 zamítl žádost společnosti K2 invest o vydání společného povolení stavby u...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) měl možnost v reportáži České televize (ČT) o bourání sladovny vyzdvihnout skvělou zprávu pro občany,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim − V atraktivní lokalitě centra města Chrudim v Poděbradově ulici se od minulého roku staví nová rezidence s luxusními byty. Všechno běží...Celý článek »