Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 26 týdnů 4 dny
Pardubický kraj – Na 56 lékařů z Pardubické nemocnice se semklo a podali hromadnou výpověď. Jak prezentuje možné důvody tiskové oddělení nemocnice a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) a primátor Jan Nadrchal (ANO 2011) jednali o společných rozvojových projektech kraje a města a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Pardubice – Rakovinu slinivky lékaři většinou odhalí, až když je pozdě. Pacienti z toho důvodu neslyší dobrou prognózu a moc času jim nezbývá. Díky...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Když jsem paní Marii Kyselové telefonovala kvůli rozhovoru, první její reakcí bylo ticho a poté se ze sluchátka ozvalo: „A myslíte, že to stojí za to...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Pardubice - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) požádal vedení Nemocnice Pardubického kraje a.s. o okamžité zastavení výběrového...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Pardubice - Radní Pardubického kraje dali zelenou přípravě projektů centrálních příjmů dvou největších nemocnic v kraji. V ...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Pardubice - Rada Pardubického kraje projednala rozvojové záměry pro příštích pět let ve společnosti Nemocnice Pardubického kraje. V letošním...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Pardubice - Nadační fond Naše nemocnice, na který si jeho zakladatelé chtěli přihrát z městského rozpočtu 500 tisíc korun a jehož cílem je...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 dnů
Chrudim - Boj s plevelem, který v posledních letech předvádějí Technické služby (TS) Chrudim, má celou řadu „padlých“. Tím prvním, kdo ve válce...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Pardubice - Stejně jako ostatní zdravotnická zařízení v České republice si neví rady s neuhrazenými poplatky za nejrůznější úkony i Krajská...Celý článek »