Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 44 týdny 5 dnů
Chrudim – Kurátorka Martina Vítková pozvala do pardubického výstavního prostoru Art Space NOV pro někoho tajuplnou, ale hlavně talentovanou a mnohými...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Zaječice/Přestavlky – Klubová výstava vítězů německého ovčáka se tentokrát uskuteční 20. a 21. srpna v obci Zaječice na místním fotbalovém...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 dny
Slatiňany/Škrovád – Až budete mít cestu přes Škrovád, ať neminete aktuální výstavu v přírodě. Škrovádské zastavení u textů k zamyšlení, které napsala...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – Malířka a grafička Jitka Petrášová je posluchačkou třetího ročníku Akademie výtvarných umění v Praze a má za sebou už 22 samostatných...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Lázně Bohdaneč/Jevíčko – K neznámé látce z lahvičky si za zatím za nezjištěných okolností přičichla pracovnice nejmenované banky v Jevíčku, která má...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – Stalo se již tradicí, že se v září a říjnu koná festival Týdny pro duševní zdraví. Ten nabízí spoustu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Výstava „Proroci a patroni“ veřejnost seznamuje se třemi posledními cykly v malířčině tvorbě. Proroci a patroni zde vystupují v roli...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Pod záštitou Vojenského historického ústavu v Praze (VHU Praha) vzniklo další Posádkové muzeum, zaměřené tentokrát na 43. výsadkový pluk v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Ministerstvo obrany ČR sice více než rok dopředu vystavilo objednávku na pohoštění na plánované sportovní soutěže a další akce, ...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Pardubice – Pardubická Hvězdárna barona Artura Krause spustí v pondělí online výstavu Pardubický vesmír, která bude přístupná ke zhlédnutí celý únor...Celý článek »