Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudimsko – Muž (29) a žena (40) skončili po opakovaném obvinění z několika trestných činů ve vazbě a hrozí jim vězení s maximální výší od 2 do 5...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Dostal jsem e-mail od kamarádky. Je to pořád čilá dáma. Nedávno se vrátila z cesty po Portugalsku a po návratu z cest si dala léčebný wellness pobyt...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Chrudim – Druhé největší město Pardubického kraje se může pyšnit celou řadou geniálních a výjimečně schopných lidí. Stačí vzpomenout vynálezce Josefa...Celý článek »
vydáno před 7 let 18 týdnů
Chrudim – Středa 23. listopadu nebyla jen dnem lámajícím týden na dvě půlky, ale také dnem, v němž se strážníci městské policie prakticky nezastavili...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Chrudim – Vánoční dárky lze obstarat nejrůznějším způsobem. Někdo rád vyrábí, jiný musí nakupovat, další se nerozpakuje krást. Zda si třiadvacetiletá...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Chrudim – Drzost zlodějů často nezná mezí. Jednu takovou zlodějku, na níž čekal komplic v autě před obchodem, musely v minulém týdnu řešit prodavačky...Celý článek »
vydáno před 8 let 4 týdny
Chrudim - Železniční spojení města s okolními vesnicemi a především centrem Pardubického kraje, kterým jsou sousední Pardubice, nepatří k nejlepším....Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Pardubice - Na blížící se dlouhé večery se chtěla zřejmě připravit jistá 60letá žena, leč na to šla nepoctivě, když si z obchodu mínila odnést...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - V uplynulých dnech se kriminalistům podařilo objasnit některé případy krádeží jízdních kol. Přesněji se jedná o pět bicyklů, které...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Chrudim - Obavy těch, kdo cestují vlakem mezi Chrudimí a Pardubicemi z toho, že se rekonstrukce trati protáhne, získávají reálnější obrysy. Vinou...Celý článek »