Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – TECHNOhrátky, které se konaly 29. září na Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim, se nesly ve znamení dobré nálady, pohody...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 dnů
Chrudim - Čtvrtý ročník Technohrátek Pardubického kraje oslavil velké jubileum. Organizátoři totiž přivítali při akci ve Střední průmyslové škole...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
PARDUBICE – TECHNOhrátky a také jejich sesterský projekt ZDRAVOhrátky letos předčasně končí svůj program! Úspěšnou seznamku s technickými a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Letos poprvé zavede čtvrtá akce TECHNOhrátek více než 130 žáků základních škol na Chrudimsko. Program jim slibuje dojení, vážení krmných...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
PARDUBICE – Ačkoliv se už do lavic vrátili všichni žáci, projekt TECHNOhrátky, který je motivuje ke studiu technických a odborných profesí, do škol v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Pardubice – Všechny zbývající TECHNOhrátky, které byly pozastaveny na jaře letošního roku kvůli koronavirové pandemii, se po půlroční přestávce měly...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Minulý týden v našem městě skončila výstava na Střední zemědělské škole. Počasí v sobotu nebylo natolik příznivé, aby přicházely davy...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Pro někoho premiéra, pro jiné několikrát absolvovaný kus. V pondělí 5. listopadu 2018 se poprvé po skončení komunálních voleb sejdou...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Dříve banální události v každodenním chodu města získávají před komunálními volbami až hrozivé kontury. Klasickým případem je opakující se...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Před letošními komunálními volbami se zdá, jako by snad volič neměl jinou možnost, než volit hnutí, které na něj vykukuje z většiny plakátů...Celý článek »