Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Běží třicetidenní lhůta pro vznesení námitek proti umístění zákazových značek ve směru jízdy od křižovatky při restauraci u kapličky až ke...Celý článek »
vydáno před 4 roky 2 týdny
Praha/Chrudim – V souvislosti s aktuálním výskytem koronaviru ve světě ministerstvo zdravotnictví systematicky monitoruje situaci a je v úzkém...Celý článek »
vydáno před 5 let 19 týdnů
Chrudim – Před měsícem se ještě zdálo, že jediný, kdo na probíhající revitalizaci náhonu v Parku Střelnice bude bit, jsou řidiči. Od pondělí 19....Celý článek »
vydáno před 5 let 48 týdnů
Tak si prý naše ministerstvo zdravotnictví zadalo průzkum u agentury STEM, z něhož vyšlo, že 68 procentům lidí nevadí zákaz kouření v restauracích....Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Do třetího čtení v Poslanecké sněmovně míří předloha, která má přinést úplný zákaz kouření v restauracích a barech. Obce by podle zákona také mohly...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Bylo by jistě na světě mnoho povolanějších osob, které by napsaly k tomuto tématu něco pěknějšího, než jsem schopen já, nekuřák. Bědná situace ovšem...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Začátkem srpna vyhlásil městský úřad zákaz, který přidělal další vrásky na čele celé řadě zahrádkářů. Vzhledem k dlouho trvajícímu suchu...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Chrudim - Městský úřad přikročil s ohledem na enormní sucho a nedostatek dešťových srážek k opatření, které nepotěší především zahrádkáře a další,...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrudim - Policie plánuje další akce zaměřené na kontrolu dodržování zákazu podávání alkoholu mladistvým a nezletilým. „Tak jako v letech...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Osud.cz - Až do nedávné doby platilo, že homeopatii mohou svobodně praktikovat jak lékaři, tak nelékaři, legislativa to nijak neřešila. To už v...Celý článek »