Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubice – Hrubá stavba nového pavilonu centrálního urgentního příjmu (CUP) v areálu pardubické nemocnice už je skoro postavená. Prvni etapa by měla...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Pardubice - Rada Pardubického kraje na svém pondělním zasedání schválila zahájení zadávacího řízení na výběr dodavatele, který zajistí demolici...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Pardubice – V sále Rady Pardubického kraje se v pondělí za přítomnosti zástupců krajské rady a členů představenstva Nemocnice Pardubického...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Pardubice – Ukázalo se, že téma předání Chrudimské nemocnice nebylo zdaleka tím jediným, ani hlavním, co se stihlo rozebírat při slavnostním předání...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 4 dny
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 37 min
Pardubice – V Pardubické nemocnici bude omezena dostupná péče. Od půlnoci ze čtvrtka na pátek až do neděle 6:00 to platí pro příjem do...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 2 hodiny
Pardubický kraj – Zastupitelé Pardubického kraje se v úterý společně vydali po jednání krajského zastupitelstva na obhlídku budoucího centrálního...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Pardubice – Radiodiagnostické oddělení se může těšit z další nové magnetické rezonance, která nahradí dvanáct let starý přístroj a urychlí a zpřesní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Chrudimská nemocnice „se rozpadá před očima“. I to zaznělo v diskusi na včerejším jednání zastupitelstva. Zářijové omezení provozní doby na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Pardubice – Obdivovali ji všichni, kdo měli cit pro technické stavby. V tichosti naštěstí včera nepadl k zemi nejstarší železobetonový věžový vodojem...Celý článek »