Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – Další událost letošního léta, na níž se těší generace Chrudimáků, je za dveřmi. Tradiční chrudimská Salvátorská pouť si však vyžádá četná...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Chrudim – Salvátorská pouť 2018 je minulostí. Atrakce, stánky a s nimi i „světští“ se přesunuli o město dál, aby za pár dní mohli oblažit třeba...Celý článek »
vydáno před 8 let 46 týdnů
Chrudim - S blížícím se létem se přibližuje také akce, na níž netrpělivě čekají malí i velcí obyvatelé města. Chrudimská Salvátorská pouť patří...Celý článek »
vydáno před 4 dny 15 hodin
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového mostu může začít. Nový most přes řeku Chrudimku...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 4 dny
Chrudim – Po lamentacích mnoha občanů se město Chrudim rozhodlo zajistit, aby městská autobusová doprava jezdila po celou dobu uzavírky a stavby...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 1 den
Chrudim – I přes nepříznivé počasí utržilo město Chrudim během Salvátorské pouti více peněz za pronájem provozovatelům pouťových atrakcí a stánků než...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 4 dny
Chrudim – Letos počasí na chrudimskou Salvátorskou pouť nevyšlo. Lidem, co přišli, deštivé počasí ale nevadilo a užívali si pohodovou atmosféru bez...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 1 den
Chrudim – Odbor školství, kultury a sportu vydal oznámení, že se v pátek a sobotu zkrátí doba nočního klidu. Je proto zbytečné volat v pátek před...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 2 dny
Chrudim – Už dnes večer se začnou rozmísťovat a stavět na Resselově a Školním náměstí první pouťové atrakce a ve čtvrtek se postaví ve zbývajících...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 2 dny
Chrudim – Jako první se na nové atrakci vyřádí v Chrudimi. Plán rozmístění atrakcí na letošní chrudimské pouti už schválila Rada města Chrudim. Na...Celý článek »