Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim/Vlčnov - V sobotu 28. září v 10 hodin se u příležitosti dokončení oprav dostane kamennému pomníku ukřižovaného Krista ve Vlčnově požehnání, a...Celý článek »
vydáno před 6 let 48 týdnů
Chrudim – Koncem loňského roku zmizel dřevěný kříž s ukřižovaným plechovým Kristem z křížení ulic Václavská a Vlčnovská. Podle informací, jež...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 1 den
Chrudim – U Penny Marketu ve Václavské ulici naproti nemocnici se stala minulý týden dopravní nehoda, u které potřebují dopravní policisté...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Včera dopoledne se konalo slavnostního otevření nových kancelářských prostor pro pracovníky pečovatelské služby a osobní asistence....Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Volby do Poslanecké sněmovny se blíží a s krátícím se časem roste i nervozita kandidátů. Nejinak je tomu v hnutí ANO 2011, kterému jeho...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Málokterý kněz Katolické církve si může říct, že na místě, kde zrovna slouží, zůstane až do smrti. Biskupové, nadřízení kněží, s faráři i...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Chrudim/Třemošnice/Sezemice – Hasit celodřevěné chatky v tomto počasí je ohnivé peklo. Na vině je silný mráz, který vytváří z proudů vody prakticky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Čtenáři se na redakci Chrudimských novin čas od času obracejí s dotazy, na něž horko těžko hledají odpovědi v oficiálních zdrojích města....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Začíná čas dušičkový. Upravují a čistí se hroby našich blízkých. Většina je slavnostně vyzdobena již na státní svátek vzniku ČSR. Ten se sice letos...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – O tom, že starosta města František Pilný (ANO 2011) je nejen podnikatelem, který vlastní několik firem, ale také majitelem mnoha...Celý článek »