Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) měl možnost v reportáži České televize (ČT) o bourání sladovny vyzdvihnout skvělou zprávu pro občany,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Začala další demolice, která změní ráz města. Areál bývalých sladoven je nevyužit už dvacet let, kdy zde skončila výroba francouzské...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim - Po čtvrtečním silném větru, který lámal stromy a ohýbal i plechové značky, musela městská policie opáskovat některé lokality v městském...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický reaguje na včerejší události z Jihomoravského kraje, které napáchala další větrná bouře. Nejvíce...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Čtvrtý charitativní vánoční hokejový turnaj byl rozehrán na zimním stadionu v Chrudimi 16. prosince 2019 v 18.45 hodin....Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Silný vítr zaměstnával v neděli nejen hasiče a republikovou policii, ale také strážníky městské policie. Ti nevěděli, kam dřív vyrazit,...Celý článek »
vydáno před 7 let 39 týdnů
Pardubice - Gina. Tak se jmenuje slavná píseň Josefa Zímy, která zazněla mimo jiné ve slavném filmovém muzikálu Filipa Renče Rebelové. Jedná se...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Ať jen pořád nepíši o politice, tak dnes ryze technicky. Cituji z článku Chrudimských novin: "Samotná demolice dosluhujícího objektu začala nejprve...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Bývalá sladovna v sousedství Lidlu se mění v těchto dnech k nepoznání. Do jednotlivých objektů zdejšího areálu se totiž zakously bagry a...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Chrudim - Ve středu 1. října od 12.00 do 12.15 hodin bude opět provedena pravidelná akustická zkouška sítě poplachových sirén Hasičského...Celý článek »