Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 43 týdny
Chrudim - Jako skutečný a nefalšovaný „hrdina“ se ukázal výtečník, který se rozhodl tyranizovat vlastní ženu. Drahé polovičce nejen že slovně...Celý článek »
vydáno před 7 let 50 týdnů
Chrudim - Dalšího nemravu, který podle všeho nepochopil, jak se chovat k vyženěné dceři, dopadli místní kriminalisté. Muž z Chrudimska se mohl...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Pardubice -  V minulých dnech se policii dostalo oznámení z nejmenované základní školy, že během plavání objevila jedna z vyučujících na těle...Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Chrudim - Kriminálka stíhá 28letého muže, který týral své rodiče a sestru. Byl obviněn ze zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí.Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Slatiňany - Chrudimská policie aktuálně stíhá 25letého muže, který tento týden ve zmiňovaném městě na místě veřejnosti přístupném bezdůvodně fyzicky...Celý článek »
vydáno před 10 let 48 týdnů
Přelouč - Rodinnou při s manželkou se sekerou a nožem v ruce se rozhodl řešit policii známý místní agresor. Ještě před tím stačil...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Chrudim - Zdejší policie stíhá 29letého muže, který se dopustil vůči své těhotné družce hrubého násilí, když ji mlátil, škrtil a vyhrožoval zabitím....Celý článek »
vydáno před 11 let 16 týdnů
Chrudim - Chrudimská kriminálka se v současnosti zabývá dvěma případy, během nichž se zatím neznámý útočník pokusil o znásilnění žen....Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Hlinsko - Policie prověřuje oznámení o podezření z týrání nezletilého syna, kterého se měl údajně dopouštět jeho 34letý otec. Se zvyšující se...Celý článek »
vydáno před 11 let 32 týdny
Chrudim - Od středy se policie zabývá týráním 32leté ženy jejím o čtyři rok starším manželem.Celý článek »