Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Forbes – Česko je vyprahlé. Problémem totiž není jen nedostatek srážek, ale především vzrůstající teplota.Právě její vliv sleduje profesor Zdeněk...Celý článek »
vydáno před 5 let 34 týdny
Prakticky od poloviny dubna svítí slunce skoro každý den. Země vysychá a nějaká louže se stává vzácností. V zimě nechybí prakticky u žádného okna...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Chrudim - Městský úřad přikročil s ohledem na enormní sucho a nedostatek dešťových srážek k opatření, které nepotěší především zahrádkáře a další,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim – Správce městských lesů, obchodní společnost Městské lesy Chrudim, stojí za obnovením více než tří desítek lesních tůní. Ty mají zadržet...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Městským lesům se nedaří. Tato informace není žádným velkým tajemstvím. Po tučných letech, kdy pravidelně vykazovaly zisk ve stovkách tisíc...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Vodárenská společnost Chrudim (VS), které někteří místní politici nemohou přijít na jméno, svolává na konec ledna valnou hromadu. Právo...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Forbes - Izrael se vzpírá přírodním zákonům - pouštní šeď narušují zelená pole, a i když židovskému státu vysychají zásoby vody,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim – Městské lesy jsou v katastrofálním stavu. Destrukce lesních porostů, kterou má na svědomí jak kůrovec, tak dlouhotrvající sucho, bude mít...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Chrudim - Oteplování doprovázené sezonním suchem a přívalovými srážkami bude stále častějším jevem v naší republice. Město se proto rozhodlo...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – O tom, že celá Česká republika se pomalu posouvá do jiného klimatického prostoru, není asi sporu. Přestože údajně spadne stále stejné...Celý článek »