Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Město bojuje s nedostatečnou kapacitou svých parkovišť. Od dubna se zvýší poplatky za parkování na městských komunikacích. V centru města...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudim – Některé tento sport natolik okouzlil, že by si přáli mít ve městě možnost tohoto vyžití natrvalo. Naděje svitla horolezcům....Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 23 hodiny
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 5 dnů
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 7 hodin
Chrudim – Staronová sportovní hala bude kompletní až za další dva roky a první etapa potrvá až do srpna. Už teď ale některé překvapuje vzhled fasády...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 4 dny
Chrudim – Strážníci městské policie budou mít v dohledné době o další zábavu postaráno. Po pár stížnostech na parkování se prý odbor dopravy rozhodl...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 4 dny
Chrudim – Pro původní systém sklápěcích basketbalových košů s pevně danou výškou už náhle není v nově rekonstruované hale místo. Přitom se...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 1 den
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) a primátor Jan Nadrchal (ANO 2011) jednali o společných rozvojových projektech kraje a města a...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 3 dny
Chrudim – Rekonstrukce sportovní haly nabývá velkých rozměrů. Místo nápravy znehodnocení ze 70. let by měla jít nakonec budova sokolovny nově...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 4 dny
Chrudim – Tak už je to tady! Stavební práce na dlouho očekávaném projektu už se začínají pomalu rozjíždět.  Celý tento prostor se promění ve...Celý článek »