Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim/Lukavice – Dobrá věc se podařila. Alespoň tak lze prozatím hodnotit výsledek schůzek a též tlaku občanů obce Lukavice na její vedení a firmu...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim/Lukavice - „Všechno je v pořádku, můžete klidně spát“. Asi takový je závěr z jednání zástupce firmy Ekomonitor se starostou obce Lukavice...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim/Lukavice – Zajímavý vývoj nastal v kauze bahna odváženého z chrudimského náhonu u Parku Střelnice do centra Lukavice. Poté, co Chrudimské...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Chrudim – Revitalizace nevábně vyhlížejícího náhonu v Parku Střelnice započne co nevidět. Vodní zdroje Ekomonitor tu budou muset odtěžit tuny...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Změny v rozpočtu, které před týdnem schvalovali městští zastupitelé, se týkaly i plánované revitalizace náhonu v parku Střelnice. Město již...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim - Rada města Chrudim na svém jednání 23. dubna schválila vyhodnocené veřejné zakázky na stavební práce revitalizace náhonu v chrudimském...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 1 den
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 2 dny
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Na první pohled šílenou nehodu, která se odehrála včera před čtvrt na čtyři odpoledne na silnici I/37 na křižovatce mezi Svídnicí a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudimsko – Na vyjížďku na kole asi jen tak nezapomene žena, kterou na silnici třetí třídy mezi obcemi Vížky a Lukavice v pondělí odpoledne...Celý článek »