Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudimsko – Chystá se natáčení nového filmu, a to přímo na pietním území Památníku Ležáky, které je vyhlášenou národní kulturní památkou a slouží...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 4 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 18 hodin
Chrudimsko – Uplynulo již 81 let od vypálení obce Ležáky. Ředitel Památníku Lidice Eduard Stehlík při té příležitosti udělil vyznamenání i starostovi...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudimsko – Už uběhl více než rok od chvíle, kdy jsme naše čtenáře informovali o chystaném natáčení historického filmu Ležáky. Jak to vypadá s...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Miřetice-Švihov – Když v předvečer varovaly meteorologové i hasiči, že to bude pěkně klouzat, nikdo nečekal, co se stane o pár hodin později na cestě...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (3PK) a radní Alexandr Krejčíř (ODS) svolali na pondělní odpoledne jednání s řediteli všech krajem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Ležáky – V pátek 24. června od 10 hodin proběhne v areálu Památníku Ležáky vzpomínkový program. Připraven je cyklus vyprávění...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
VOLBY BYLY O POJETÍ DEMOKRACIE, NE O IDEOLOGII. ANO PROHRÁLO, SOCIÁLNÍ DEMOKRACIE MUSÍ ZNOVU A LÉPECelý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Pardubický kraj – Zářijové jednání krajského zastupitelstva mohl jako veřejný živý přenos sledovat každý, kdo měl zájem. Když se dostal ke slovu v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudimsko – Kvůli dostavbě obchvatu jsou na více místech rozbité silnice. Správa a údržba silnic Pardubického kraje (SÚS) už teď monitoruje...Celý článek »