Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – Lávky pro pěší přes Chrudimku nejsou zhusta v nejlepším stavu. Některé nechalo město preventivně uzavřít, jiné procházejí zkoumáním a...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim – Havarijní stav lávek přes řeku Chrudimku, které nechává město postupně zavírat, obyvatele města příliš netěší. Zajímá je, kdo za tuto...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim – Po lávce pro pěší na Jungmannově nábřeží, přichází další uzavírka. Město muselo znemožnit průchod chodcům po mostku v Široké ulici....Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 den
Chrudim – Kuriózní dopravní nehodu na kruhovém objezdu na Masarykově náměstí v Chrudimi, která se odehrála v neděli brzy ráno, už prošetřila policie...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 3 dny
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 4 hodiny
Chrudim – Připadáte si někdy v Chrudimi jako v Kocourkově? Do města se úředníci nevydávají na vlastní pěst a spoléhají se především na hlášení...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 3 dny
Chrudim – Na dnešek je hlášeno nejteplejší počasí za celý týden, teploty se vyšplhají v odpoledních hodinách až na 30 stupňů, ale podle...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Tento týden měla být uzavřena lávka přes Chrudimku, která vede k základní škole mezi nábřežím Karla Čapka a Husovou ulicí. Jenže vlivem...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Letos pro město Chrudim pokračuje v opravě dalších tří soch svatých na parapetu mostu v Široké ulici restaurátorská firma Zdeňka...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 6 dnů
Chrudim – Podle doby a rozsahu rekonstrukce už někteří čekali, že po lávce snad začnou jezdit i vlaky. Zpevňování okolí však mělo jiný důvod. Brzy se...Celý článek »