Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Móda veřejných toalet na hřbitovech už dorazila a znovu se opět připomněla i v Chrudimi. Jako by se už nevědělo, co by se ve městě jak dalo...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim – Nové vedení města se pomalu dostává ke dřeni komunální politiky, která, překvapivě, není ničím jiným než rutinou a dřinou. V posledních...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 1 den
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 2 dny
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 1 den
Chrudim – Pardubický kraj dotuje opravy památek. V letošním roce se rozděluje 20 milionů korun. I do Chrudimi, kde se za obdržené peníze dá částečně...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Město si objednalo projektovou dokumentaci u ATELIÉRU a57 Jany Mudrové kvůli plánovanému návrhu na ozelenění Michalského parku, jehož...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Hitem letošních voleb je záchrana chrudimské nemocnice, která zastiňuje jiná důležitá témata, která mají komunální politici šanci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Pardubický kraj – Policie vydala naléhavé upozornění, aby si lidé prověřovali podvodné telefonáty z banky pod záminkou bezpečného uložení peněz do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Kam až oko webkamery i vedení města dohlédne, v úseku, kde se napojuje Kollárova ulice na Širokou ulici, zeje už několikátý den...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – Na poslední Radě města Chrudim se nejvíce v souvislosti se Sportovními areály města Chrudim hovořilo o novém skateparku. Už se připravuje...Celý článek »