Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Problematice vypouštění splašků z ubytovny U Krkavce do náhonu se Chrudimské noviny opakovaně věnovaly (zde a zde). Na podzim loňského roku...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – V upravovaném náhonu Parku Střelnice se objevil bagr, který postupně odtěží část hnijícího bahna. V samotném parku také platí omezený pohyb...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim – Nejprve se místní radnice přetahovala s Povodím Labe o vlastnictví náhonu v parku Střelnice. Po vyjasnění majetkových poměrů, nechalo město...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – O připravovaných úpravách zanedbaného a především páchnoucího náhonu v parku Střenice již Chrudimské noviny několikrát informovaly. Dlouhá...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 den
Chrudim – Jako první jarní navrátivší se vlaštovky začínají na veřejnost „prosakovat“ informace o blížící se revitalizace náhonu v Parku Střelnice....Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Chrudim - Stav náhonu lemujícího Park Střelnici je dlouhá léta předmětem diskuzí. Pravidelně se totiž mění v páchnoucí stoku a zdá se, jako by nikoho...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Zhruba před týdnem jsme informovali o neutěšeném stavu ramene Chrudimky v blízkosti parku Střelnice, které se obecně označuje jako „náhon...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 2 dny
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Blýská se konečně na lepší časy? Komise znovu upozornila na neutěšený stav přírodní památky Ptačí ostrovy. Cestáři v tom...Celý článek »