Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 14 týdnů
Chrudim – Jan Chvojka (ČSSD), současný ministr bez portfeje, rezignoval na všechny své funkce v místní samosprávě. Na jeho místo v zastupitelstvu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – Spolupráce s komunisty v Chrudimi sílí. ANO 2011, Piráti a Chrudimáci a komunisté společně přiklepli zakázku bez výběrového...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Drzost místních komunistů nejspíše nezná mezí. Po obhajobě hrůzovlády Josifa Stalina, kterou se nerozpakoval na posledním jednání městského...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Dohlížet a aktivně zasahovat do pořizování změn v územním plánu, plánu městské památkové zóny a regulačním plánu na Pumberkách, nemůže jen...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Forum24 - Cesta Andreje Babiše k moci nad Českou republikou se v noci na 12. července po dlouhém, trapném a ostudném představení v poslanecké...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – V pondělí 18. června se naposledy před letními prázdninami sejdou městští zastupitelé. Na programu jednání zabírají největším prostor body...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Jednání městského zastupitelstva i jednání finančního výboru, který je poradním orgánem orgánem téhož, provází pravidelně připomínky...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Asi se nikdy nepřestanu divit drzosti komunistů z nejrůznějších stran. Moc rádi, i když zhusta nikým netázáni, dokáží poradit druhému, co a jak má...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – Michal Staněk (KDU – ČSL) rezignoval na svůj post ve finančním výboru zastupitelstva města. Na tom by nebylo nic tak zvláštního. Členové...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Jak již Chrudimské noviny ve zkratce informovaly, při zasedání městského zastupitelstva došlo i na oblíbené téma místních komunistů. Tím...Celý článek »