Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – Parkovacích míst je ve městě zoufalý nedostatek. Na tom se shodují prakticky všichni místní obyvatelé a také samozřejmě jimi zvolení...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Poslední dění v kauze nedostavěného podzemního parkoviště před Hotelem Bohemia, dává jisté naděje. Městským zastupitelům se teď na stůl...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 2 dny
Chrudim – Situaci okolo hotelu Bohemia, který se mění už deset let před očima na brownfield, včera posunuli o krok dál zastupitelé města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 2 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) by zdánlivě vyřešil kauzu Hotelu Bohemia tím, že by kvůli jeho získání do vlastnictví města prodal...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 30 min
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 3 dny
Chrudim – Nejdůležitějším bodem v dnešním jednání Rady města Chrudim bude, jak se postavit k řešení problematiky Hotelu Bohemia. Město Chrudim totiž...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Hotel Bohemia má za sebou zajímavou historii, která začíná na konci 60. let. Budovu postavili Rumuni na oplátku za dodávky z Transporty a původně se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Po společné schůzce vedení města, chrudimského právního oddělení a majitele Hotelu Bohemia informoval pirátský radní Aleš Nunvář (Piráti) o...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Uběhl celý rok od chvíle, kdy starosta František Pilný (ANO 2011) poprvé promluvil o tom, že se řeší smlouvy kvůli parkovišti před hotelem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Před sedmi lety se řešil nález mikve v prostranství před Hotelem Bohemia, kde mělo vzniknout parkoviště pro hotel. Nález přibrzdil...Celý článek »