Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 39 týdnů 1 hodina
Chrudimsko – Ve středu 28. června před 15. hodinou byl vidět stoupat nad obcí Kočí černý dým v místech, kde je sběrný dvůr. Začala ale hořet...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Pardubický kraj – V pondělí začaly akce v rámci Týdne pro klima. Letos se zapojily pořádáním akcí zdaleka nejaktivněji lidé v Pardubicích....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Až se jednou napijeme z plastových kelímků, za které město hodlá utratit 800 tisíc, jejich barva bude až druhotným problémem, v tom lepším případě....Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – Většinu mateřských škol ve městě provozuje město. Město také platí případné opravy a rekonstrukce. Jednou z největších úprav byla ta, jíž...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Aktuálně.cz – Tisíce vědců nejen z Evropy v petici kritizují způsoby průmyslového zemědělství či systém zemědělských dotací. Jejich varování před...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Britské listy – „Máme dobré důvody si uvědomit, že nám hrozí další záludné nebezpečí. Je svým způsobem tak ohrožující jako všechna běžnější...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Město se začátkem ledna pustilo do dlouhé a nákladné rekonstrukce Mateřské školy U Stadionu. Celkem přijde na třicet milionů korun a část...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Radio Wave – Americký spisovatel a ekofilozof Derrick Jensen je jednou z černých ovcí environmentálního hnutí. Jeho názory na společnost jsou...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - V letošním roce pokračují investice do Divadla Karla Pippicha. Aktuálně radní města schválili firmu, která provede odvlhčení suterénu...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Městský rozpočet na rok 2018 připravený k diskusi a schvalování městskými zastupiteli, je na světě i se svými podrobnostmi. Není žádným...Celý článek »