Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Pardubicko – Poblíž pardubické městské části Mnětice vjel řidič ze zatím neznámých důvodů s autem do řeky Chrudimky a následně bez ohlášení zmizel...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Hlinsko/Kouty – Důvod úhynu desítek kilogramů ryb na řece Chrudimce je pořád neobjasněný, ale pozornost médií se po vydání tiskové zprávy hasičů o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Hlinsko/Vítanov – Není to zdaleko poprvé, co se stala havárie na řece Chrudimce. Celou věc by měla prošetřit policie, která byla v neděli u čističky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Ministerstvo životního prostředí – Další adaptační opatření pro zmírnění dopadů klimatické změny na vodní, nelesní a lesní ekosystémy mají zelenou....Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Další velkou kauzou, kterou rozpoutal nepatrný post místostarosty Aleše Nunváře (Piráti) na facebooku a následně vygradovala tisková zpráva...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
V chrudimském mediálním moři a na sociálních sítích jsme mimo jiné zaznamenali diskuzi i o kanalizačních odlehčovacích komorách. Jak...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Chrudim - Ve středu 21. června v 15 hodin je sraz v parku na Střelnici pro zájemce, kteří se chtějí vypravit podél řeky Chrudimky do...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Spadané větve, zarostlé nevzhledné broukoviště, podivné solitéry z kořenů stromů mizející v pleveli a ztrouchnivělé probíhačky pro psy...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Začátkem srpna vyhlásil městský úřad zákaz, který přidělal další vrásky na čele celé řadě zahrádkářů. Vzhledem k dlouho trvajícímu suchu...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Pardubice - Žena nahlásila strážníkům, že se před její dcerou obnažoval a sexuálně ukájel neznámý muž. Stalo se tak v odpoledních hodinách při...Celý článek »