Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 29 týdnů 1 den
Chrast – Letos poprvé se pokládaly Kameny zmizelých také v Chrasti a u veřejnosti to i díky zdejším pedagogům vzbudilo velký ohlas. Do zahrady u vily...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 1 den
Chrudim – Letos se koná v Chrudimi nejspíš předposlední pokládání "Kamenů zmizelých", u kterého bude navíc přítomen autor projektu Stolpersteine...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Chrudim – Další Kameny zmizelých, neboli Stolpersteiny, položí na třech místech, jako připomenutí obětí holocaustu, německý umělec Gunter Demnig 14....Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – V pondělí přišli lidé po roce uctít památku židovských obyvatel města, jejichž život za druhé světové války poznamenala nepochopitelná...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim – Další Kameny zmizelých byly položeny v chrudimských ulicích, další osudy polozapomenutých obyvatel města byly připomenuty. Židovští...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
I letos si našel již tradiční cyklistický závod Manitou Železné hory CARDION své příznivce a odpůrce. Stále se najdou občané, kterým totiž není...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 3 dny
Ve čtvrtek 25. května navštívil Václav Větvička arboretum Hamzovy léčebny Košumberk. Byl krásný slunečný den. Tentokrát se zahájení sezony arboreta...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 5 dnů
Luže - Ve čtvrtek 25. května je v Hamzově parku připraven program s názvem Květy v květnu, je pro všechny obdivovatele rozkvetlého arboreta...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Kvůli tomuto materiálu prý starosta František Pilný (ANO 2011) svolal včerejší zastupitelstvo. Titul čestného občanství udělí město Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Luže – Nedělní požár v Luži odhalil strach z planého poplachu a placení za výjezd. Bylo to ale zbytečné a  škody možná mohly být menší. ...Celý článek »