Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Dnes sice není 27. prosince a Den přípitků, ale je sváteční den a svátky začínají s podzimem i pro všechny vinaře. Patří mezi jejich...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudimsko/Hrochův Týnec – Už šestý ročník Zámeckých vinných schodů láká milovníky dobrého vína a zábavy do Měšťanské restaurace v Hrochově Týnci na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Hrochův Týnec – Akce letošních Zámeckých vinných schodů, které se tentokrát odehrají v útulné, nedávno zrekonstruované měštanské restauraci v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Druhé největší město Pardubického kraje je sice srdnatě ignorováno oficiálními krajskými informačními kanály, přesto se může pochlubit...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim - Jízdami parních vlaků, historických motorových vozů „Hurvínek“ a také historického autobusu si v sobotu 5. října zájemci připomenou, že...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Září v plném proudu a s ním i houbařská sezóna. Pokud ještě nenosíte domů koše plné plodnic, děláte něco špatně, nebo nejste správní Češi....Celý článek »
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim – V neděli oslaví svůj svátek všichni Martinové. Jejich svatý patron letos v našich krajích rozhodně na bílém koni nepřijede. To však...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Letos prý přijede. Husu v ruce, mladé víno v sedlové brašně. S sebou přinese bílé vločky, zimu a také možnost sednout si s přáteli, rodinou...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim - Nadcházející víkend nebude výjimečný ničím jiným, než pravidelně se opakující akcí, která spolehlivě nažene zájemce do náruče otevřených...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Chrudim - Kdo jiný by měl začátkem prosince přijít než svatý Mikuláš se svými anděly a čerty? Pokud jste stále ještě nepodlehli tlaku liberální...Celý článek »