Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Na Poděbradově ulici se začne stavět nová rezidence, která dá veřejnému prostranství města další nový rozměr. Pohled na vybourané...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Ke kauze Štěpánkova domu ve Štěpánkově ulici, který byl necitlivě přestavěn majiteli, se vyjádřili odborníci ze všech zainteresovaných...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – O tom, jak dopadl Štěpánkův dům ve Štěpánkově ulici, ví ve městě nejspíše každý. Zprzněná historická budova a především její přístavba bijí...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Nová podoba Štěpánkova domu ve Štěpánkově ulici přinutila k vyjádření snad každého Chrudimáka. Najde se mezi nimi jen málo těch, jimž se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – Lešení ze Štěpánkova domu ve Štěpánkově ulici spadlo. Nemovitost ležící v samotném srdci historického centra tak měli kolemjdoucí poprvé...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Budou nové vtipy o Policii ČR, nebo o politicích? Nechovej se a nemysli jako policie, potažmo český stát. Policie ČR si staví v Chrudimi nový...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Chrudim – Vlasta Koupal je známou místní osobností, která si nebere servítky a své břitké komentáře sází na adresu všech, kdo nenaplňují jeho vidění...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 den
Chrudim – Nekončící kauza parkoviště před Hotelem Bohemia hýbe chrudimskou veřejností. Vyjadřují se k ní „laici“ i lidé „od fochu“. Není proto divu,...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Sportovní hala V Průhonech podle všeho skutečně vyroste. Zelenou projektu dali na svém posledním jednání městští zastupitelé, kteří se však...Celý článek »
vydáno před 6 let 45 týdnů
Chrudim – O vypsání veřejné soutěže, z níž mělo vzejít zpracování studie, jež bude řešit veřejná prostranství ve městě, Chrudimské noviny již...Celý článek »