Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 35 týdnů 3 dny
Chrudim – Radní se na svém poslední zasedání jednomyslně shodli, že protipovodňová opatření v lokalitě Stromovka jsou potřeba a doporučili...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 6 dnů
Chrudim – Chrudimský stavební úřad vydal rozhodnutí o umístění stavby přírodně blízkých protipovodňových opatření v lokalitě Stromovka. Zajímavě se...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 3 dny
Chrudim – Peníze na rozšíření protipovodňového varovného systému by chtělo město Chrudim čerpat z Operačního programu Životního prostředí. Jednou z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – V listopadu minulého roku se zadala ke zpracování projektová dokumentace kvůli zadržení vody před ohroženým sídlištěm Na Šancích. V blízké...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Červenec – nese parna, krupobití a medovice, jest hojný na bouřky a vichřice. Co červenec neuvaří, to srpen nedopeče. Svatá Markéta, hodila srp do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Někteří už se možná raději odstěhovali, zbývající otrlí obyvatelé sídliště Na Šancích se snad konečně dočkají vyřešení protipovodňových...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Stále se šíří zprávy o hrozných povodních v Německu. Starosta František Pilný (ANO 2011) alespoň podepsal smlouvu se zhotovitelem TELMO na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Pardubický kraj/Chrudimsko – Uběhl pouhý týden od likvidace následků po poslední větrné smršti v našem kraji, kdy se dobrovolní hasiči kvůli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Úsměvnou historkou opepřil starosta František Pilný (ANO 2011) informace o zakázce na protipovodňový varovný a informační systém. Bude stát...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Sobětuchy – Většina obyvatel má stále v živé paměti záplavy z roku 2007 a 2010. Dokončení protipovodňových opatření, kterými se rozšíří a prohloubí...Celý článek »