Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudim – Ukazuje se, jak moc by měli být lidé v nadcházejících volbách všímaví k populistickým formulacím o určených cílech, které vlastně ani...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 2 dny
Chrudim/Opatovice nad Labem – Lednová havárie horkovodu odpojila tehdy od teplé vody desetitisíce domácností. Proto když pod mostem u OC Tesco...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 4 dny
Chrudim – Jako každý rok využívají Elektrárny Opatovice letní sezónu k odstávkám teplé vody a k plánovaným opravám horkovodu. Celý pracovní týden...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Už vyplouvají na povrch první problémy. Ve středu o půl osmé ráno konečně začaly práce na zakopání horkovodu. I když půjde pod zem stejně...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Chrudim - Výstavba horkovodu v ulicích kolem centra města úspěšně pokračuje a Elektrárna Opatovice (EOP), která za tímto projektem stojí, se...Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Chrudim - Teplo z opatovického horkovodu, které od 1. ledna zdražilo o pět a půl procenta, významně prodraží provoz většiny městských zařízení....Celý článek »
vydáno před 10 let 32 týdny
Chrudim - Nezakopaný horkovod, vedoucí v současnosti nad Dašickou ulicí, vzbuzuje kontroverze veřejnosti. Trochu světla do celé kauzy se proto...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Chvaletice/Opatovice - Teplo dodáváné prostřednictvím opatovického horkovodu nemusí být v brzké době jediným zdrojem tepla pro nejbližší městské...Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Chrudim - Prostřednictvím anonymního autora článku v tzv.Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Chrudim - Obyvatelé Chrudimě budou mít i přes letošní zdražení i nadále nejnižší ceny za dodávky tepla do svých domácností v České...Celý článek »