Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Organizace Rytmus Východní Čechy, o. p. s., podporuje lidi se zdravotním znevýhodněním, zejména pak lidi s mentálním postižením v co...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 4 dny
Slatiňany – Karel Sluka sedí za přednáškovým stolem. Každého, kdo přichází do sálu, srdečně zdraví. Tváří se mile. Dobrosrdečnost mu kouká z očí....Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 4 dny
Jak mluvit s dospělými lidmi s mentálním postižením o sexualitě a vztazích? Jak podpořit osoby s intelektovým znevýhodněním ve...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Klášterní zahrady ožily Dnem dobrovolnictví. Akci spolupořádala Oblastní charita Chrudim, Pardubický kraj a Koalice nevládek Pardubicka....Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Slatiňany – V těchto dnech oslavil jeden z uživatelů Domova sociálních služeb Slatiňany významné životní jubileum. Pan Jiří Dostálek se dožil již 95...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Slatiňany – Měli úspěšnou firmu na oblečení, ale bydleli jen dvacet kilometrů od vybombardovaného Kyjeva. Jejich domov, na  který měli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Pardubický kraj – Rytmus Východní Čechy (RVČ) nabízí lidem se znevýhodněním pomoc s hledáním a udržením zaměstnání na otevřeném trhu práce, rovněž...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Jako zástupce rodinné firmy, která se zabývá dřevovýrobou specializující se na luxusní dýhu, přivítal ve středu podnikatel Jan Ficek...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Slatiňany - Chceme čtenáře informovat o aktuálním chodu největšího sociálního zažízení svého druhu v Pardubickém kraji, protože i když se postupně v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Slatiňany –⁠ Klienti DSS Slatiňany jsou už podruhé během 30 dnů ve čtrnáctidenní karanténě.  Přesto ve zvládání situace, a díky...Celý článek »