Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Pardubice – Letošní Velkou pardubickou nepoznamenala jen opatření proti šíření covid-19. Pro mnohé zastínil vítězství Hegnuse tragický pád Sottoventa...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Pardubice – Stejná akce, dva rozdílné názorové tábory lidí: Velká pardubická. Zatímco jedni dostihy podporují a těší se na ně, druzí proti...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Pardubice - S bývalými šéfy Dostihového spolku Pardubice pokračovalo líčení u zdejšího soudu. Obžaloba je oba vinila ze zpronevěry a zkreslování...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Pardubice - Pořadatelé Velké Pardubické, dnes již bývalí šéfové Dostihového spolku Jiří Kunát a Ladislav Nermuť, vypovídali u zdejšího okresního...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 4 dny
Pardubice – Letos se konal už 133. dostih Velké pardubické. Na závod získalo kvalifikaci 18 koní. Na Taxisově příkopu ale došlo k hromadné srážce a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Pardubice - Přijďte si užít 17. srpna na dostihové závodiště, kde se bude konat den plný Ameriky, tedy 4. ročník úspěšného multižánrového festivalu...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Pardubice - V sobotu zahájilo provoz kluziště na pardubickém závodišti. Veřejnému bruslení bude sloužit od prosince do konce února, po zbytek roku...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Pardubice/Chrudim - Od 3. dubna do 7. května je uzavřen jeden jízdní pruh silnice I/37 ze směru od Chrudimě do Pardubic, a sice od mimoúrovňové...Celý článek »
vydáno před 7 let 26 týdnů
Pardubice - Závody RunTour přinesly v letošní sezoně rekordních 9 závodů! A jelikož by ji s vámi chtěli pořadatelé zakončit ve velkém stylu, bude se...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Pardubice/Sezemice/Lány u Dašic - Pardubičtí profesionální hasiči ale i dobrovolní hasiči z Rábů a Dašic vyráželi v neděli před 15. hodinou...Celý článek »