Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
Pardubický kraj – V pondělí začaly akce v rámci Týdne pro klima. Letos se zapojily pořádáním akcí zdaleka nejaktivněji lidé v Pardubicích....Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Prostředí, jak známo, vychovává. Kde se objeví nějaký nepořádek, zdemolovaný veřejný majetek, černá skládka, tam brzy přibude další taková...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Sobotní dopravní omezení a uzavírky, které s sebou přinesl další ročník cyklistické soutěže Kolo pro život Manitou Železné hory, pořádně...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim – Nad některými úpravami veřejného prostoru zůstává často rozum stát. Nejen ti, kterých se přímo dotýkají, protože v místě bydlí, ale i...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim – Cyklisté obvykle nedisponují velkou ohleduplností. Jen minimum z nich je ochotno poděkovat za uvolněnou cestu v místech, kde se spolu s...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Týden mobility ovládl Chrudim: Ovládl? Že jste si ani nevšimli akce, která má přivést obyvatele našeho krásného, kopcovitého města k širšímu...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Pardubice - Do práce na kole vyjedou Pardubice už příští středu. Do čtvrtého ročníku cyklistické soutěže se v krajském městě přihlásila více než...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Pardubice - Celkem 88 tisíc kilometrů ujeli soutěžící po pardubických silnicích, cestách a silnicích v rámci květnové soutěže Do práce na kole....Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim/Topol  – Ve středu po 20. hodině volal strážníkům městské policie občan, že na silnici ve směru na Topol potkal dva cyklisty, kteří se...Celý článek »